Ideje 64+ Led Solarna Zidna Svjetiljka

Ideje 64+ Led Solarna Zidna Svjetiljka. 50 x 36 x 19,5 cm, štap za zabijanje u zemlju, ip67. Iz padajućeg izbornika odaberite prodajni centar ukoliko želite preuzeti robu u centru (click & collect). Sa prozirnim zaštitnim sjenilom koje prekriva led, lampa je dizajnirana da produži životni vijek sustava. Solarne zidne svjetiljke i ostala solarna rasvjeta su ekološki prihvatljivi, a najveću uštedu čine led solarne lampe i svjetiljke. Plastika, topla bijela, bijele boje.

19 95

Istaknuto 19 95

Zidna solarna svjetiljka snage 0,75w, crne boje i sa stupnjem zaštite ip54. Idealna za montažu na zid i moguća na mjestima koja su otvorenima i na udaru kiše i vlage. Izvrsno solarno sigurnosno svjetlo za vanjsku … X nije raspoloživo za dostavu. Senzor pokreta, 1,2 w, materijal:

Solarne svjetiljke nisu skupe, ne trebaju električnu energiju, jednostavne su za ugradnju i otporne su na vremenske uvjete.

Zidna solarna svjetiljka snage 0,75w, crne boje i sa stupnjem zaštite ip54. Idealna za montažu na zid i moguća na mjestima koja su otvorenima i na udaru kiše i vlage. Zidna solarna svjetiljka snage 0,75w, crne boje i sa stupnjem zaštite ip54. Solarne zidne svjetiljke i ostala solarna rasvjeta su ekološki prihvatljivi, a najveću uštedu čine led solarne lampe i svjetiljke. X nije raspoloživo za dostavu. Izvrsno solarno sigurnosno svjetlo za vanjsku … Led solarna zidna svjetiljka sa senzorom led/2w ip65. Sa prozirnim zaštitnim sjenilom koje prekriva led, lampa je dizajnirana da produži životni vijek sustava.

19 95

Plastika, topla bijela, bijele boje. X nije raspoloživo za dostavu. Plastika, topla bijela, bijele boje. Iz padajućeg izbornika odaberite prodajni centar ukoliko želite preuzeti robu u centru (click & collect). Idealna za montažu na zid i moguća na mjestima koja su otvorenima i na udaru kiše i vlage. Led solarna zidna svjetiljka sa senzorom led/2w ip65. Senzor pokreta, 1,2 w, materijal: Izvrsno solarno sigurnosno svjetlo za vanjsku … Solarne svjetiljke nisu skupe, ne trebaju električnu energiju, jednostavne su za ugradnju i otporne su na vremenske uvjete. 50 x 36 x 19,5 cm, štap za zabijanje u zemlju, ip67. Solarna svjetiljka zidna 1*led 6000k 5lm.

Popular posts from this blog

82 Drveni Stolovi Od Oblica